Den centrala aspekten av enhet och renhet - Budskap från Dr. Narendrnath Reddy

 

Sathya Sai Internationella Organisationen (SSIO) kommer att hålla den 11:e Världskonferensen i Prasanthi Nilayam i november 2019, i samband med firandet av Sathya Sai Babas 95 födelsedag. Tema för konferensen är ”Enhet är gudomlighet – Renhet är upplysning”. Som förberedelse för denna händelse organiserar SSIO För-konferenser i alla zoner över hela världen.

 

 

Enhet är gudomlighet. Renhet är upplysning.

 

Sathya Sai Baba har uppmanat oss att praktisera enhet och renhet som är centrala för att kunna inse vår inneboende gudomlighet och gudomligheten i hela skapelsen och därmed uppnå upplysning. Därför finns det två kompendium med studiecirkelmaterial; ett på ”Enhet” och det andra på ”Renhet”. Varje kapitel i respektive kompendium belyser en betydelsefull aspekt via citat från Sathya Sai Baba med referenser. Studiematerialen innehåller även föredrag av Sathya Sai Baba om Enhet och Renhet.

Ni hittar materialet genom att klicka på länkarna här nedan. Tyvärr är texterna än så länge endast på engelska.

Studiematerialet innehåller citat med länkar till föredrag. Dessutom kommer vi där det är möjligt att erbjuda länkar till audio- och videoinspelningar av Sathya Sai Babas tal. Vi arbetar med att skapa studie- uppgifter och böcker med berättelser för att underlätta  diskussioner på materialet. Detta material kommer att finnas tillgängligt på multi-media och sociala media.

Låt oss studera dessa värdefulla texter av Sathya Sai Baba, praktisera dem och vara förberedda att delta med entusiasm i de kommande konferenserna. 

Video info med svensk text.

Enhet eng text

Renhet eng text